top of page

Sæber

Montanus Denmark har i mere end 20 år produceret sæber. De kommer i mange forskellige varianter - både flydende og faste i diverse farver, dufte og størrelser. Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder og produkterne tilpasses deres ønsker og behov.

 

En af vores absolut bedste og mest populære sæbe er Savon de MarseilleDen kommer i flasker af både 500 og 1000 ml samt en fast form i forskellige varianter. 

Vi producerer desuden milde og prisvenlige sæber i både 500 og 510 ml.

Savon de Marseille

Savon de Marseille er en af de ældste og mest naturlige former for sæbe. Den fremstilles omhyggeligt i Frankrig efter gamle traditionelle opskrifter af de reneste råvarer som oliven- og kokosolie, som tilsættes særligt udvalgte duftolier fra Provence-området. Alt i sæben er 100 % rene vegetabilske olier. Ligeledes stammer pigment, farve og duft også fra planteekstrakter såsom nødder, frugter samt knuste blade og blomster. Alle sæberne kan nedbrydes 100% i naturen og indeholder hverken parabener eller andre kunstige tilsætningsstoffer.

 

Vores flydende Savon de Marseille sæbe tilbydes i præcis det udtryk, indhold og størrelse som kunden ønsker det. De faste kommer i utallige varianter, farver, størrelser og indpakninger. Sæberne indeholder de skønneste dufte fra Grasse-området.

Savon de Marseille er ikke testet på dyr og indeholder ingen sulfater (svovlforbindelse/svovlsyre).

Savon de Marseille

FRANSK KVALITETS SÆBE

Prisbevidste sæber

Milde og prisvenlige sæber

AROMATERAPEUTISK

Flydende 510 ml sæber

Vores aromaterapeutiske flydende sæber kommer i to duftvarianter - grøn te og lavendel. Sæberne er milde og skånsomme mod hænderne og har en antibakteriel virkning.

 

aroma.png

Aromatherapy

Green Tea &
Lavender

EN VERDEN AF SÆBER

Flydende 500 ml sæber

Vi producerer milde og prisbevidste flydende sæber med højt indhold af vaskeaktive stoffer. Sæberne produceres i alverdens farver og dufte. Flaske, pumpe og label udformes i samarbejde med den enkelte kunde.

bottom of page